CULTUURCIRCUIT en TRAPPELEND TALENTCIRCUIT: losse tickets, of in het kader van een groot, klein of “jongtalent” abonnement

Alone with everybody is de muzikale, wervelende en ontroerende zoektocht van een klein individu, naar het grootste wat er is. Een muzikale vertelling, geïnspireerd door het leven en werk van schrijver en dichter Charles Bukowksi en gecoacht door Suzanne Grotenhuis (De Nwe Tijd, On Ice, Zwartewoud Forever).

Op zoek naar het grootste wat er is

Hoe bewijs je dat Bukowski ongelijk heeft? Dat is de vraag die de jonge vrouw in dit verhaal bezig houdt.

Het begon allemaal die ochtend, zo een ochtend waarop je niet kunt stoppen met huilen, en ze het meest eenzame gedicht ter wereld tegenkomt. Alone with everybody van Charles Bukowski. Ze besluit dat het genoeg geweest is. Vastberaden om een antwoord te vinden op de meest gestelde vraag in het universum trekt ze haar schoenen en jas aan en gaat de straat op. Ze stelt aan iedereen die voorbijkomt dezelfde vraag: wat is liefde? Eindeloos veel mensen komen voorbij, een straatartiest, een comedian, een oude man, een priester, een prostitué, haar eigen moeder en ten slotte dan eindelijk Bukowski zelf.

-“Ik vind het een dappere, sterke en tegelijkertijd ontroerende voorstelling.” -Michael Pas
-“Ik denk dat ik voor heel de jury spreek als ik zeg dat we het unaniem goed vonden.” -Nico Boon
-“Je kan dit echt gaan spelen.” -Suzanne Grotenhuis
-“Ik wil het nog eens zien en ik wil de liedjes thuis kunnen beluisteren.” -publiek

Reserveringen