Enkel losse tickets.
Reservaties via www.kaleidos.be.

Voor OEVERS zocht Anne-Mieke een verzameling, vooral Nederlandstalige liedjes bij elkaar. De liefde, de humor, het gemis, de zelfspot, en de aanpassing naar het leven en werken in twee landen zijn de onderwerpen in teksten van Boudewijn De Groot, Brigitte Kaandorp, Harrie Jekkers, Theo Nijland, Stef Bos, Marcel De Groot, Chiel Van Berkel en anderen. Ze vertelt hiermee een persoonlijk maar zeer herkenbaar verhaal.

Anne-Mieke Ruyten debuteerde in 1985 met een hoofdrol in het stuk Het Deksel op de Neus. Het was de start van meer dan 30 jaar theater in Nederland en België. Ze schitterde in o.a. Harold en Maude, De Gidsen, Schakels, Metamorphose en De Dansmarathon. Daarnaast speelde ze mooie rollen in musicals zoals West Side Story, Sneeuwwitje, Anatevka en The Sound Of Music. Anne-Mieke is maar liefst driemaal genomineerd voor een John Kraaijkamp Musical Award, voor haar rol als Lika in Tsjechov (2000), Elsa Schrader in The Sound Of Music (2003) en voor Ellen in Opvliegers (2016). Op televisie was Anne-Mieke in Nederland te zien in allerlei series. Ze werd vooral bekend door haar rol van Chris in Sam Sam en Maud in meer dan tweehonderd afleveringen van de VARA-comedyserie Kinderen geen bezwaar. Vanaf november is ze in heel Nederland te zien in de komische productie ’CHARLIE De Musical’.

Jan Moonen gitaar. Na zijn burgerdienst als muzikant in de toenmalige KNS, begon bij Jan het theaterbloed te kriebelen. Naast een carrière als leraar in muziekacademies en een rist van gesmaakte optredens in diverse bands, schreef Jan ook fijnbesnaarde muziek voor verschillende theatervoorstellingen waaronder Handleiding voor minnaars (Ars Amatoria), Menuet, Antigone, Mankepootstekeblind. De afgelopen jaren werkt hij als muzikant ook met veel plezier en overtuiging mee in alle voorstellingen van het gezelschap Tutti Fratelli. Met zijn fijnbesnaarde arrangementen trekt Jan door OEVERS een subtiele, maar prachtige rode draad.

Kris Van Daele bas en gitaar. Kris Vd is een muzikale duizendpoot die, met bergen ervaring en grote souplesse op de bas, gitaar, trompet, banjo, klarinet of vocaal, tal van bands begeleidt. Sinds 2016 is hij frontman bij ‘On the Spot’ waar hij met steeds wisselende bezetting zijn muzikale kronkels kan laten klinken.

Heel veel dank aan Alexandra Van Marken voor de regie van het eerste uur, de coaching, de steun en inspiratie.

www.bosproducties

Reserveringen