UITVERKOCHT ! Inkom: 12 / 10 euro (jeugd, leden vzw). Enkel losse tickets (buiten abonnement).
i.s.m. “Mensen zijn Media”, uitgeverij ’t Periodiekske en De Passant.

Bob Dylan wordt beschouwd als één van de grootste singer-songwriters van vorige eeuw. In 2016 werd hem de nobelprijs voor literatuur toegekend.
De 7-koppige tribute band (o.l.v. Marc De Wit) galoppeert door het muzikale landschap en neemt alle lyrische hindernissen feilloos . Ontroerend in deze electronische dagen.

Marc De Wit en Rik Ooms treden al jarenlang op in cafés in de Noorderkempen en omstreken en Marc wilde eigenlijk al langer een Bob Dylan tributeband oprichten en wie zijn stem hoort, weet meteen waarom. Dankzij Marc leerde begenadigd gitarist Rik Ooms heel wat pareltjes van Bob Dylan kennen en het kostte weinig of geen moeite om hem te overhalen. “Hoewel het aanvankelijk onze bedoeling was om als duo op te treden, vind ik persoonlijk Bob Dylan op zijn best wanneer hij elektrisch speelt”, zegt Marc. “Daarom heb ik -in samenspraak met Rik- violist Staf Dierckx, bassist Dirk De Cleen en drummer Benny Dom gecontacteerd. Zangeressen Monique Laeveren en Lea Van Den Broeck -ook bekend van de succesvolle band Claptonite- reageerden eveneens enthousiast op de vraag van Rik om onze band compleet te maken.” Op die manier werd de tributeband Bob Dylan niet zomaar een samenraapsel van muzikanten en zangeressen, maar een hele toffe bende vrienden die gepassioneerd bezig zijn met muziek en dat hoor je!

Reserveringen