UITVERKOCHT !
Inkom: 13 / 11 euro (jeugd, leden vzw), of humorabonnement

De liefde tussen Jan Jaap van der Wal en zijn tweede thuisland België is nog niet bekoeld. Sterker nog, die is nog dieper geworden. Dus maakte de comedian een tweede show speciaal voor Vlaanderen:
In Schoon gaat de Nederlander verder in op alles wat mooi is aan Vlaanderen. En pas op: de schoonheid kan ook zitten in de lelijke dingen. De rafelrandjes en scherpe hoekjes en uitgewreven vlekken. Ze zijn allemaal schoon.
Met grappen die van absurditeit logica maken en van logica absurditeit, belooft ’t een schone avond te worden. We zien mekaar in ’t theater.
Twee jaar geleden viel Vlaanderen als een blok voor de Nederlandse comedian Jan Jaap van der Wal en vice versa. Zijn eerste exclusief voor Vlaanderen gemaakte voorstelling De Nieuwe Belg kon rekenen op uitverkochte zalen overal waar hij speelde. Ook in de media was het moeilijk naast Jan Jaap te kijken: een vaste rubriek bij opeenvolgend Café Corsari op Eén en Siska Staat Op op Studio Brussel. Professioneel pleiter in Advocaat van de Duivel en roaster bij Achter de Rug. Om zijn indrukwekkende passage tot in de finaleweek in De Slimste Mens niet te vergeten, waar hij zowel z’n verbale kwaliteiten als zijn intelligentie kon showen. Sindsdien is hij een van de wisselende panelleden in De Ideale Wereld. Ondertussen woont Jan Jaap deeltijds in Antwerpen, een ideale uitvalsbasis voor nog heel wat fijne samenwerkingen!

Reserveringen