TER VERVANGING VAN “MYSTERIUM” (24 sep). UITVERKOCHT! 1e AVOND VAN HET CULTUURCIRCUIT: losse tickets of groot of klein abonnement. Jef Neve zal 2-maaloptreden, om 19u en 21u. Diegenen die reserveerden, worden peroonlijk verwittigd.

O.w.v. de coronamaatregelen kan het groots opgezette “Mysterium” niet doorgaan.
In de plaats ervan is Jef Neve bereid om te zorgen voor een alternatief solo-optreden.
Om iedereen de kans te geven het concert bij te wonen, zal hij tweemaal optreden.

Als u naar een concert gaat, dan bent u meestal ergens wel een beetje voorbereid op wat u te zien en horen zal krijgen. En u verwacht op zijn minst hetzelfde van de artiest die u gaat bekijken.
Maar stel dat dit nu eens in beide gevallen niet zo is?! Wordt het een kakofonie, of net een heerlijke, frisse ontdekking van elkaar die kan uitmonden in blikken van verbazing, een schaterlach of een klein traantje? Ontdek het mee met ons!

Jef Neve komt het podium op zonder enige vorm van voorbereiding, en zal aan u vragen om hem ideeën te bezorgen. Een thema, een voorwerp of persoon, een muziekstijl,…gooi het er maar uit, hij gooit het op zijn beurt weer allemaal bij elkaar in zijn hoofd en zijn vingers doen de rest.

Ontdek samen met deze meester-componist en dito improvisator waartoe hij allemaal in staat is “on the spot” en laat u verrassen door dit geweldige talent!

 

 

Reserveringen