ZATERDAG en ZONDAG volledig uitverkocht (enkel reservelijst)
Inkom: 18 / 16 euro (jeugd, leden vzw). Enkel losse tickets (buiten abonnement).

Jef Neve, alom bekend in Vlaanderen als veelzijdig pianist op zowel de pop-, jazz- als klassiek podia, en als componist van verschillende prijswinnende soundtracks en albums, hoeft niet echt meer geïntroduceerd te worden.

Bij het maken van zijn meest recente album „Spirit Control”, deed hij voor het eerst beroep op de jonge, getalenteerde Nederlandse trompettist Teus Nobel. De verrassing, in positieve zin welteverstaan, was heel groot toen hij merkte dat Teus van grote meerwaarde was bij het maken van bepaalde songs in de studio. De samenwerking tijdens de opnames van het album was zo goed dat Jef besloot om Teus ook te gaan meenemen bij de Spirit Control-shows in Nederland, waardoor hun muzikale en vriendschappelijke connectie alleen maar groeide.

Na een eerste uitnodiging voor een concert van hun beide in een privékader, werd dan ook heel snel beslist om dit duo ook op publieke podia te gaan aanbieden.

Composities van Jef Neve en Teus Nobel zelf, in combinatie met enkele leuke jazz-standards, doorspekt met praatjes van twee verbaal heel sterke heren die elkaar op het podium uitdagen en plagen, maar vooral heel goed aanvoelen. Een plezier om naar te kijken en te luisteren!

Reserveringen