TEKSTLEZING – TRY OUT:
Lulletje. Een triestig maar hoopvol verhaal.
B.O.X & MartHa!tentatief.

Lulletje is een theatraal concert over liefde en angst in onzekere tijden. Johan Petit (MartHa!tentatief) en Pieter Theuns (B.O.X.) proberen de knopen van onze tijd te ontwarren. De wereld ligt aan onze voeten. Alles is mogelijk. Willen is kunnen. Maar wat doen we met de prutsers en de sukkelaars ? Johan vertelt het verhaal, Pieter zorgt samen met Jutta Troch en Jon Birdsong voor de troostende muziek.

Speciaal voor Antwerp Baroque 2018 slaan B.O.X en MartHa!tentatief de handen in elkaar om Lulletje te maken. De verrassend moderne klankkleuren van B.O.X. en de tijdloze vertelling van Johan Petit beloven prachtige avonden op te leveren waarbij oud en nieuw versmelten tot hier en nu.

Johan Petit maakt voorstellingen onder de vlag van het MartHa!tentatief, een toneelgezelschap dat al jaar en dag rond stedelijke thema’s werkt, met toegankelijke en vaak feestelijke voorstellingen als eindresultaat.

Pieter Theuns is het opperhoofd van Baroque Orchestration X, een collectief dat hedendaagse muziek vermengt met de klankrijdom van de barok. Met behulp van klassieke instrumenten slopen ze de geluidsmuren tussen oud en nieuw, pop en klassiek, lokaal en internationaal.

Lulletje gaat op 27/09/2018 in première in CC De Kern, Wilrijk en nadien op tournee langsheen de Antwerpse Cultuurcentra. Meer info vind je op www.marthatentatief.be

Reserveringen