UITVERKOCHT! De aanvankelijk geplande try outs van Wim Helsen en Johan Petit gaan niet door.

Hetgeen al een tijdje in de lucht hing (buiten het virus), kan nu bevestigd worden: De try outs van “Hoe te leven…” met Wim Helsen & Johan Petit gaan niet door. Ze waren aanvankelijk voorzien voor 2 en 3 mei en werden verplaatst naar 10 en 11 september.
Omwille van het specifieke karakter en na rijp beraad bleek het onmogelijk te zijn om dit in goede omstandigheden te doen.
Het is uiteraard heel spijtig, maar we hebben er alle begrip voor.
Het is overigens heel onzeker of “Hoe te leven…” later in het seizoen nog hernomen zal worden.

MAAR:
We hebben een goed alternatief !
In samenwerking met het MartHa!tentatief is Johan Petit bereid om hier een “voorleestryout” te doen, “Nu het nog kan”. Johan kennende van de vele passages in Kaleidoscoop, weten we dat hij daar iets heel bijzonders van gaat maken. U zult weerom versteld staan van zijn verteltalent. Johan weet zijn publiek steeds te boeien met zijn verrassende wendingen…

Voorleestryout Nu het nog kan :
Op een ochtend fiets ik naar mijn werk. Links van mij het vliegveld. Rechts volkstuintjes. Terwijl de opkomende zon in mijn linkeroog valt, denkt ik plots: Waar ben ik mee bezig ? Het is herfst. De bladeren vallen goudgeel van de bomen en ik rijd overal voorbij. Wat doe ik met mijn dagen ? Werken. Slapen. Sushi bestellen. Netflix kijken. Instagram checken. En ondertussen staat de wereld in brand, gaat het klimaat naar de zak en komt de vierde Industriële Revolutie er aan. Zelfrijdende auto’s en geautomatiseerde kassa’s. Binnenkort heeft niemand nog een job.
Alles moet anders, mompel ik zachtjes tegen mijzelf. Alles moet anders. Nu het nog kan.

Diegenen die reserveerden, worden persoonlijk verwittigd!

Inkom: 12 / 10 euro (jeugd, leden vzw). Enkel losse tickets (buiten abonnement).

Dit gebeurt dus niet: (Johan Petit en Wim Helsen gaan op zoek naar een handleiding voor het leven. Elk selecteren ze vier wijsheden die ze op geheel eigen wijze aan het publiek presenteren. Het publiek kiest in rondes welke stelling ze de beste vinden. De avond eindigt met een grandioze finale waarin de beste wijsheid ter wereld gevierd wordt.
Vol levenslust gaat iedereen daarna zijns weegs.)

Reserveringen