LAATSTE TICKETS

Inkom: 12 / 10 euro (jeugd, leden vzw), of groot of klein abonnement

Wij verwelkomen met plezier terug kersvers Antwerps stadsdichter Maud Vanhauwaert, die hier een prachtig poetisch cabaret bracht 2 seizoenen geleden.
Op het spanningsveld tussen poëzie, muziek en experiment. Tussen broos en bruut. Tussen grappig en gevaarlijk. Maud Vanhauwaert, Geert Waegeman en Tom Kestens kwamen elkaar de voorbije jaren vaker tegen, bleven aan elkaar haperen en veroordeelden uiteindelijk zichzelf tot elkaar. Samen scheppen zij een magische wereld, vol ontwapenend spervuur, kwetsbare heavy metal, en grootmoedige niemendalletjes.
Geert Waegeman is componist en multi-instrumentalist en timmert aan de weg sinds de jaren tachtig. Toen introduceerde hij met zijn groep Cro Magnon het genre ‘urban chamber music’ in België.
Tom Kestens is producer, componist en multi-instrumentalist. Hij was deel van het originele Das Pop, sidekickte bij Sarah Bettens, schreef soundtracks bij film-, dans- en theaterprojecten.
Maud Vanhauwaert is schrijver en tekstperformer. Haar poëziebundels werden veelvuldig bekroond. ‘Wij zijn evenwijdig’ was de best verkochte bundel in Vlaanderen in 2015. Maud maakte verschillende theatervoorstellingen en vorig jaar toerde ze met ‘Het is de moeite’ langs de culturele centra van Vlaanderen. Met haar performances treedt ze op, in binnen- en buitenland, van opera tot schapenstal.

ATV kom kijken naar ‘Mijn punt is eigenlijk.’.
Het resultaat kan u bekijken via onderstaande link:

https://youtu.be/Fs6MF1BhiSo

Reserveringen