Uitverkocht. Enkel reservelijst (in de hoop op een 2e try out)

Na een noodgedwongen pauzejaar kunnen we stilaan dromen van een cultuursector die weer opstaat. We laten u weten dat Michael Van Peel een nieuwe comedyvoorstelling in petto heeft.

Na 10 bejubelde eindejaarsconférences, een sabbatjaar, een planetaire pandemie, duikt hij dit keer dieper de tijdsgeest in.
Geen eindejaars- maar een meerderjaarsconférence vol tragikomische grappen over de staat van de planeet, de nieuwe generaties en het toenemende verzet tegen…euh….VAN ALLES!
Tegen wetenschappers, de elite, crocs, corona of blanke mannen…
Iedereen is wel tegen iets, maar niemand staat nog voor iets. GENOEG! Daar moet dringend tegen gerebelleerd worden.
Gelukkig kruipt comedy waar ze niet gaan kan, en huppelt ze waar ze niet kruipen kan. The FARCE is strong, Use the farce!

Supporting act: Roosje Pertz

Roosje Pertz kreeg van haar moeder het advies niet langer met haar mond open voor zich uit te staren. Haar vrienden vonden dat ze stand-upcomedian moest worden.
Sinds 2018 combineert Roosje met groot succes beide gouden tips. Roosjes rake observaties vallen in de smaak bij een breed publiek. Goedgezind en flink, maar niet té braaf. Roosje gidst je met haar aparte blik langs de geijkte paadjes van de middenklasse.

 

In feite was deze try out voorzien voor 19 juni 2020. Maar zoals zoveel andere optredens, hebben wij ook dit noodgedwongen moeten afgelasten.
Diegenen die toen reserveerden werden verwittig en krijgen voorrang.

Voor reservaties: voorlopig enkel op een reservelijst.

Reserveringen