Op zondag 15 september zetten we ons nieuwe seizoen feestelijk ik met onze openingsmilonga (tangosalon) deze starten we met een workshop (2u les + pauze) om de basis van de Argentijnse tango nog eens op te frissen.
15u-17u15 workshop met pauze: ‘Back to Basics’
17u30-22u30 Milonga met DJ Steven
Inschrijving workshop verplicht via info@tangodansen.be
Prijs: milonga €7 pp. / workshop €20 pp / combinatie milonga + WS = €25 pp.

Encuentro vzw tracht via allerlei vormen van activiteiten mensen dichter bij elkaar en bij zichzelf te brengen. Dit vertaalt zich vooral in vorm van dans en muziek. Momenteel ligt de focus op ons tango project El Ardoroso, graag willen wij u onderdompelen in zowel de beheersing van deze dans als de geschiedenis en cultuur die hiermee gepaard gaat.
Ontdek het plezier van het tangodansen tijdens onze les activiteiten of evenementen in Mechelen, Mortsel, Antwerpen en Dilbeek
Alle info: www.tangodansen.be

Steven & Marleen
Reeds op jonge leeftijd werden zij tot de Argentijnse Tango geïntroduceerd, al snel waren zij volledig in de ban van deze dans en diens cultuur. Deze passie begon hun dagelijks leven steeds meer in te nemen. Omdat ze het belangrijk vinden om zich steeds te blijven vormen, bracht dit hun al van Tangostages in Europa tot in Buenos Aires.
Met veel liefde en plezier delen ze hun kennis en begrip van deze dans met anderen.