UITGESTELD TOT EEN NADER TE BEPALEN DATUM !

Na weer wat tv werk in België en Nederland prikkelt het om opnieuw op podia te gaan staan. Philippe start in 2020 met enkele try outs van nieuw materiaal vol Geubels humor. In de kaleidoscoop laat hij Mortsel graag al eens proeven van de nieuwe moppen.

Een dubbele try out met Philippe Geubels en humo’s comedy cup finalist Jasper Posson, elks afzonderlijk op het podium !

Jasper Posson: “Vastbenoemd”
Jasper Posson was in 2018 finalist van Humo’s Comedy Cup, daarvoor won hij de Lunatic Comedy Award. Hij werkt mee aan de televisieprogramma’s van Philippe Geubels en was het vaste voorprogramma van Michael Van Peel, Bas Birker en Alex Agnew. Dit najaar kun je hem nog aan het werk zien tijdens de finalistentour van Humo’s Comedy Cup, voorjaar 2019 maakt hij zijn televisie debuut in ‘Is er een dokter in de zaal’ op VRT. Hoog tijd voor een kennismaking met het grote publiek dus.
Jasper Posson was jarenlang vast benoemd ambtenaar, maar geen zorgen: zijn grappen werken wel. In zijn eerste avondvullende voorstelling heeft deze sympathieke Antwerpenaar het over zijn drie vaste benoemingen.
De eerste vaste benoeming kreeg hij van zijn ouders, in de vorm van een voornaam.
De tweede kreeg hij van de overheid, in de vorm van een contract dat nooit kon eindigen.
De derde kreeg hij van zijn vriendin, in de vorm van een jawoord en een contract dat hopelijk nooit zal eindigen. Maar zeg nooit nooit natuurlijk.

 

Reserveringen