UITGESTELD NAAR VOLGEND SEIZOEN!

Na drie geslaagde voorstellingen, een eindejaarsuitzending op Canvas en een geschrapte editie omwille van corona, brengt Stijn Meuris in de winter van 2021-2022 de vijfde editie van TIRADE. Op eenvoudig verzoek, maar ook omdat de politieke en maatschappelijke actualiteit ook vorig jaar weer van geen ophouden wist – en Meuris ook niet.

Alhoewel.

Alles stond stil, maar het leven ging door. Dat van Stijn Meuris stond 6 volle minuten stil – een medisch akkefietje vlak voor kerstmis. Alsof het zo had moeten zijn. Hoe raar was dat.

In DE STILSTAND. kijkt Meuris met spitante humor, scherpzinnigheid en een bevlogen verteltrant terug op twee hoogst uitzonderlijke jaren. Jaren die hem jaren van zijn leven gekost hebben – en ei zo na het leven zelf.

TIRADE#5, DE STILSTAND., is geen stand-up comedy as you know it. Geen vrijblijvende moppentapperij en geen gratuite aaneenschakeling van dijenkletsers. Maar wel een anderhalf uur durende solo-voorstelling, een wervelende conférence in een knap decor waarin Meuris het publiek én zichzelf een spiegel voorhoudt. En waarin de geplogendheden van ons land, ons volk en onze leiders onder de loep worden gehouden op een manier die op z’n minst ongebruikelijk is – en doet nadenken over wie we zijn.

Relevant, raak en broodnodig.
Want vanuit stilstand kan je weer verder.

Reserveringen