Dance4Change – dansfeest

Deze swing start om 20h00 met een uurtje Neotango (geen initiatie)
De tango is een muziekgenre uit Zuid-Amerika. Het is een verleidelijk spel tussen (dans)partners. Er zijn verschillende soorten van tango zoals argentijnse tango, milonga, tango wals en neotango. Deze avond neemt DJ Coralona jullie mee op een reis in de wereld van de tango nuevo en neotango. Aan jullie om de uitdaging aan te gaan.
Omstreeks 21h dansen we heerlijk verder op de nieuw geïnspireerde kleurrijke muziek van DJ Colarona (Deze danser-deejay laat zich bij haar keuzes leiden door de emoties en gevoelens die de muziek oproept. Zo weeft dj Coralona vertrouwde en verrassende nummers in elkaar tot een kleurrijk dekentje. Something old, something new, something borowed, but never blue! Muziek maakt emoties los uit het hart, dans bevrijdt ze. Dance, release, enjoy the trip!

Wegens vertrek pelgrimage (en herbronning) liggen andere activiteiten (naast onze dansfeesten) voor een tijdje stil.
Alvast aan ieder van jullie vele mooie, zonnige dagen, weken en maanden vol vreugde, verbondenheid, vriendschap, dans en

Onze dansfeesten zijn niet vergelijkbaar met een klassieke fuif. Kom jezelf overtuigen en meedansen en voel het verschil. Een Dance4Change-dansfeest nodigt uit tot dansen en bewegen in een open sfeer en dit op kleurrijke muziek uit alle continenten: Afrikaanse ritmes, pop, dance, Latijnse tempo’s en onvergetelijke rock- en dansnummers van de jaren ’70, ’80, ’90 tot hedendaags.

Bijdrage: 9 euro. Leden: 5 euro.

Website: http://www.dance4change.be/dance