Dance4Change – dansfeest

Deze swing start om 20h00 met een uurtje Popcorn oldies (geen initiatie).
Popcorn is een muziekstijl voornamelijk uit de jaren 60. Popcorn kan eenvoudig herkend worden door het eigenzinnige midtempo ritme. Popcorn Oldies laten zich verder het best omschrijven als een zwoele melange van Rhythm & Blues, Latin en Highschool Rock & Roll, maar altijd met dat aparte arrangement.

Omstreeks 21h dansen we heerlijk verder op de nieuw geïnspireerde kleurrijke muziek van DJ Pablo. (DJ Pablo is de organisator van de jaarlijkse mega salsa nights in Brasschaat en treedt regelmatig op bij verschillende parties en fuiven (alle stijlen). De opbrengst gaat steeds naar een goed doel. Zo zal ook deze keer zijn inzet als DJ omgezet worden naar een extra storting van 350 euro vanuit onze vzw ten voordele van de vzw Caluna uit Kapellen.)

Wegens vertrek pelgrimage (en herbronning) liggen andere activiteiten (naast onze dansfeesten) voor een tijdje stil.
Alvast aan ieder van jullie vele mooie, zonnige dagen, weken en maanden vol vreugde, verbondenheid, vriendschap, dans en …

Onze dansfeesten zijn niet vergelijkbaar met een klassieke fuif. Kom jezelf overtuigen en meedansen en voel het verschil. Een Dance4Change-dansfeest nodigt uit tot dansen en bewegen in een open sfeer en dit op kleurrijke muziek uit alle continenten: Afrikaanse ritmes, pop, dance, Latijnse tempo’s en onvergetelijke rock- en dansnummers van de jaren ’70, ’80, ’90 tot hedendaags.

Bijdrage: 9 euro. Leden: 5 euro.

Website: http://www.dance4change.be/dance