Maandelijkse dansavond

Naar aanleiding van mijn verjaardag wil ik dit dansfeest starten met een gratis
door mij aangeboden drankje samen met allerlei hapjes.
DJ Coralona zorgt ondertussen voor wat rustige zwoele muziek tot deze omstreeks 21h zal omslaan naar uitbundige dansmuziek waar Sandra uitstekend in is. Omstreeks middernacht neem ik het roer dan terug over.

Ooit begonnen als allround DJ ‘Living Doll’ zo’n 35 jaar geleden. Dan zo’n vijftien jaar geleden als DJ Roger verder gedeejayd bij de rookvrije fuiven van Natuurlijk Genezen in Antwerpen en Mortsel en eveneens als start-dj bij deze van de Kleine Bron om uiteindelijk nu sinds meer dan tien jaar als DJ L’esprit te deejayen bij de dansfeesten van Dance4Change. Mijn passie voor muziek zal ik nog enige tijd verder blijven zetten dankzij jullie geweldig, liefdevol en dankbaar publiek. Een pluim voor jullie allen !

Onze dansfeesten zijn niet vergelijkbaar met een klassieke fuif. Kom jezelf overtuigen en meedansen en voel het verschil. Een Dance4Change-dansfeest nodigt uit tot dansen en bewegen in een open sfeer en dit op kleurrijke muziek uit alle continenten: Afrikaanse ritmes, pop, dance, Latijnse tempo’s en onvergetelijke rock- en dansnummers van de jaren ’70, ’80, ’90 tot hedendaags.

Bijdrage: 9 euro. Leden: 5 euro.