DIT IS DE NIEUWE DATUM VAN HET UITGESTELDE OPTREDEN VAN DONDERDAG 28 MEI (ook al i.p.v. 20 maart). Veerle zal 2-maal optreden, om 19u en 21u. Diegenen die reserveerden worden persoonlijk verwittigd!

VEERLE MALSCHAERT is eenzaam!
Zo, het taboe is doorbroken. Iedereen mag het weten, nee iedereen moét het weten, want Veerle heeft er genoeg van. In haar nieuwe onewomanshow gaat ze de eenzaamheid te lijf, de hare én de uwe. Geef toe, u bent het ook, verschrikkelijk zelfs. We kamperen gezellig met z’n allen op sociale netwerken, maar we leven en sterven eenzamer dan ooit. Veerle doorbreekt de vervreemding en de afstandelijkheid door een uitbundig nieuw licht te werpen op onze verborgen verlatenheid. Nog nooit ging een comédienne zo ver om zo dichtbij te komen. Veerle Malschaert wordt uw pop-up vriendin voor het leven.

DEEL MIJ is een hartverwarmende tragikomische voorstelling over alleen staan en samen vallen, chronisch contacttekort en vrolijk virtuele vrienden, alleenstaande co-ouders en koddige co-sleepers, zielige zombies en luppelende huppelaars, scheve sprookjes en trouwen met uzelf, nieuw samengestelde sokken en vriendelijkheid tot de dood ons scheidt.

Hier sta ik.
Met mijn hart in mijn handen.
Want ik wil mij delen.
Met u. En met u en u en u.
Ge krijgt allemaal een stukje
Er is genoeg Veerle voor iedereen
Deel mij, deel u en puzzel ons weer samen.

 

Reserveringen